motosausio.com

TIENDA ONLINE

MARC SOLÀ SISÈ EN LA SEVA PRIMERA PARTICIPACIO ALS ISDE

SOLA-ISDE 2008.jpg

Marc Solà va aconseguir acabar en el sisè lloc de la categoria C3 als passats Sis Dies d’Enduro disputats a Grècia. El pilot vigatà va ser un dels tres integrants del Catalunya, equip que va ocupar la tercera plaça de la categoria fins el penúltima jornada. Solà tanca la seva primera participació amb una medalla d’or als Jocs Olímpics de l’enduro.

Marc Solà va ser un dels tres pilots catalans seleccionats per la Federació Catalana de Motociclisme per a defensar els colors del Catalunya Team. L’equip català, format per Marc Solà (C3), Jordi Figueras (C2) i Marc Vives (C1), va ocupar la tercera posició fins ben entrada la quinta jornada, dia en què Vives va trencar la forquilla davantera de la seva moto i els somnis d’una plaça a dalt del podi es varen esvair per als catalans.

Tot i l’averia que els va privar d’un merescut lloc al podi grec, Marc Solà va tancar amb notable éxit la seva primera participació en els prestigiosos Sis Dies Internacionals de Enduro, que aquest any es van celebrar a nord de Grècia, a Serres, molt a prop de la frontera búlgara. Les pistes de ski de Lailias varen acollir el gruix d’una prova dura i amb molt de pols. Solà, amb una Yamaha WR480F especialment preparada per l’equip Ausió, va acabar en sisena posició de la seva categoria, Club 3. Resultat gràcies al cual, el jove vigatà es penja la medalla d’or al coll en la seva primera presa de contacte a la prova més dura de l’any.

“El primer va dia vaig sortir amb molts nervis, era la primera vegada que participava als ISDE però les coses em van sortir força bé. Els dos primers dies estava animat i em van sortir bons resultats, però el tercer ja vaig començar a patir una mica de cansament. Vàrem canviar d’especials i de recorregut, i vaig protagonitzar alguna petita caiguda, per sort sense conseqüències. El quart dia ja anava casi mort, però el nostre equip era tercer i ho vàrem donar tot per intentar mantenir el tercer lloc. La cinquena jornada vam sortir molt motivats, sabíem que si manteníem el tercer lloc, el podi era nostra. Malauradament, en Vives va patir una averia i vam penalitzar amb dues hores, ja només ens quedava acabar els Sis Dies com fos. L’últim dia, a la prova de motocròs, vam sortir tots a passar-ho bé, es una prova per curta, per gaudir d’haver acabat els ISDE. Era la primera vegada que participava en aquesta prova i, sense cap mena de dubte, ha estat una molt bona experiència per a mi. Vam patir calor i molta pols, però tinc clar que aquesta experiència em servirà de cara al futur, tant per les proves del nacional com del mundial. N’he après molt als Sis Dies i estic satisfet d’haver acabat sisè en la meva categoria, la C3.”

C2 – Classificació final

1. Stefan Svitko 3.06.24.49
2. Rory Sullivan +2.45.99
3. Radek Matoska +3.24.71
6. Marc Solà (Yamaha Ausió) +7.23.39